0
0 محصول مشاهده سبد

شما هیچ آیتمی در سبد خریدتان ندارید.

Product was successfully added to your shopping cart.

روغن مایع سرخ کردنی بهار(810gr)

برند :بهار
ویژگی‌های محصول
محصولات مشابه
100 1 100 0
گارانتی ارزان ترین قیمت بازار
قیمت مصرف کننده :

قیمت عادی: ‎5٬600تومان

قیمت فروش ویژه ‎5٬100تومان

%9

سود شما از این خرید 500تومان

کد کالا : 550083
امکان ارسال سریع
پشتیبانی آنلاین 16 ساعته
امکان پرداخت در محل
امکان تعویض کالاهای خریداری شده
ضمانتتاریخ مصرف کالا
روغن سرخ کردنی بهار
فواید
بدون كلسترول
حاوي ويتامين E, A
بدون طعم و مزه
ارزش غذايي بالا
مقاومت زياد در برابر حرارت
قابليت استفاده مجدد
بدون دود
بدون پاشش
بدون كف
پر شده تحت گاز نيتروژن براي بالا بردن زمان نگه‌داري و جلوگيري از اكسيداسيون سريع
اطلاعات بیشتر
سرخ كردن يكي از قديمي‌ترين متدهاي تهيه غذا مي‌باشد. غذاي سرخ شده از غذاهاي مطلوب مردم در دنيا به شمار مي‌آيد. در فرآيند سرخ كردن چربي و روغن به عنوان عامل انتقال حرارت استفاده مي‌شوند. رطوبت اوليه غذا تبخير و آب از سطح جدا مي‌شود و پوسته سختي تشكيل مي‌شود كه از تبخير آب رطوبت درون غذا جلوگيري مي‌كند و همچنين باعث كاهش چسبندگي روغن به غذا مي‌شود. سرخ كردن دلپذيري مربوط به جذب چربي، تشكيل پوسته سخت و تشكيل طعم و بوي دلپذير را افزايش مي‌دهد. روغن سرخ كردني بر روي بسياري خصوصيات كيفي محصول نهايي از جمله طعم، بافت، زمان ماندگاري و ويژگي‌هاي غذايي مؤثر است.
در طول سرخ كردن تأخير در حرارت‌دهي و دماي بالاي تنشي از رطوبت و اكسيژن در واكنش تداخل ايجاد مي‌كنند. از جمله هيدروليز، اكسيداسيون روغن و پليمره شدن چربي‌ها، كه تمام اين عوامل باعث از كارافتادگي روغن خواهد شد. از بين رفتن كيفيت محصول باعث افزايش اسيد چرب اشباع و تغيير بافت، رنگ و طعم خواهد شد. بنابراين تبادل مواد بين غذا و چربي اتفاق مي‌افتد. با جذب چربي روي سطح غذا، پروتئين و ديگر خواص كاهش مي‌يابد.
روغن سرخ‌كردني مي‌تواند چربي كاملاَ تصفيه شده غيرهيدورژنه و روغن گياهي هيدروژنه شده مخصوصي باشد. عواملي كه در انتخاب روغن سرخ كردني مؤثرند شامل زمان ماندگاري روغن، بو، شكل ظاهر، موارد خاص كاربرد، حمل و نقل آسان و قيمت مناسب مي‌باشند.
بهترين راه تشخيص مناسب بودن روغن براي سرخ كردن، در نظر گرفتن مقاومت آن در مقابل اكسيداسيون مي‌باشد. مقاومت طبيعي نيز به شدت واكنش نسبي اسيدهاي چرب غيراشباع با اكسيژن بستگي دارد. بنابراين، روغني با شدت واكنش پايين در طول سرخ كردن مقاوم‌تر است. مقاومت طبيعي روغن‌ها به ترتيب بيش‌تر به كمتر در جدول 1 نشان داده شده است.
تعداد در کارتن 1
سازنده بهار
سایز وزنی سوپرمارکت خیر
نوع روغن سرخ کردنی
بسته بندی پلاستیکی
فرآوری شده آفتاب گردان

برچسب‌های محصول

برای جدا کردن برچسب‌ها از فاصله استفاده کنید. برای جملات نقل قول تکی (') را به کار ببرید.

  1. خیلی خوب review by حمید on 1394/03/15
    کیفیت
    ارزش خرید
    قیمت

    عالیه این محصول

نظر خودتان را بنویسید

فقط کاربران ثبت نام شده می توانند نظر ثبت كنند. لطفا, وارد سيستم شويد يا ثبت نام كنيد